ORaH-ov zastupnik na druženju s građanima u Varaždinu

Gradska organizacija ORaH-a u Varaždinu organizira u subotu, 23. svibnja, dolazak i druženje građana s ORaH-ovim zastupnikom u Europskom parlamentu Davorom Škrlecom.

Povod dolaska zastupnika Škrleca su predstojeći izbori za vijeća mjesnih odbora s ciljem dodatnog pojašnjenja oko važnosti izlaska na navedene izbore kroz koje građani mogu direktno utjecati i ukazivati na konkretna rješenja njihovih problema. Uz navedeno, ORaH-ov zastupnik u Europskom parlamentu otvoren je za razgovor oko svih politika s lokalne, nacionalne i europske razine, a pogotovo za aktualna pitanja koja se tiču potencijala Varaždina u nacionalnom i europskom smislu.

Zastupnik Škrlec će svoj posjet u Varaždinu započeti u 9 sati druženjem s građanima na varaždinskom placu te će svoju rutu nastaviti u 9:30 sati dolaskom u centar grada (Korzo i Franjevački trg). Nakon druženja u centru, u planu je obilazak još dvije lokacije s početkom u 10:15 sati, a to su raskrižje Mihanovićeve i Zagrebačke ulice (Konzum) te u 11 sati na trgu kod POS naselja u Jalkovečkoj ulici.

Dođite i razgovarajte s Davorom Škrlecom i članovima gradske organizacije ORaH Varaždin!