Odabrali smo 15 finalista nagradnog natječaja, glasujte za svoje favorite!

Odabrali smo 15 finalista po pet u svakoj kategoriji nagradnog natječaja “Inovacijama mijenjajmo svijet na bolje – razmišljaj, stvaraj i živi održivo!”, a najbolji od njih će uz vašu podršku otputovati u Bruxelles ili Strasbourg. Klikanjem pošaljite svoje favorite na putovanje!

Ured zastupnika ORaH-a u Europskom parlamentu Davora Škrleca pozvao je sve učenike srednjih škola i studente ustanova visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj da osmisle projekt koji će u praksi primjenjivati načela održivog razvoja i cirkularne ekonomije. Zaprimili smo mnoštvo vaših prijava s vrlo zanimljivim, kreativnim, korisnim i poučnim materijalima te vam se ovim putem od srca zahvaljujemo i čestitamo svima na uloženom trudu. Uslijedio je izbor 15 najboljih uradaka koje objavljujemo po kategorijama.

Radove 15 finalista možete pogledati u navedenim kategorijama, stoga vas pozivamo da svojim glasom odaberete svoj pobjednički tim!

1. KREATIVNOST 

2. INOVACIJA 

3. DIZAJN

Na temelju najviše prikupljenih glasova javnosti i ocjene stručne komisije, pobjednici će biti proglašeni putem naše web stranice 15. lipnja 2015. godine. Po dva tima iz svake kategorije bit će nagrađeno putovanjem u Bruxelles ili Strasbourg gdje će imati priliku posjetiti Europski parlament i ostale institucije Europske unije prema raspoloživosti, s pokrivenim troškovima puta i smještaja. Svoj projekt će prezentirati klubu zastupnika Zelenih/ESS-a u Europskom parlamentu i Europskoj zelenoj stranci (EGP). Prigodni poklon paketi bit će osigurani za sve ostale sudionike ovog natječaja, koje ćemo ujedno svakom prilikom promovirati široj javnosti, predstavnicima državnih tijela i privatnog sektora.

Više o uvjetima nagradnog natječaja pročitajte u Pravilniku, a za sve dodatne informacije javite nam se na e‐mail: office-MEP@davor-skrlec.eu ili na broj telefona 01 233 85 67.

put-nagrada