Rezultati nagradnog natječaja – Jesi li pravi tip za naš logotip?

Na temelju Pravilnika nagradnog natječaja “Jesi li pravi tip za naš logotip?” za izradu idejnog rješenja logotipa zastupnika u Europskom parlamentu Davora Škrleca i javnog poziva objavljenog na internetskim stranicama Ureda zastupnika od 15. srpnja 2016. godine, nakon evaluacije pristiglih prijava za pobjednike natječaja odabrani su sljedeći radovi:

  1. mjesto – Luka Miočić
  2. mjesto – Tina Takač
  3. mjesto – Mateo Bukva

Natječaj je bio otvoren za dizajnere, ilustratore, umjetnike i sve ostale kreativne građane koji imaju hrvatsko državljanstvo i prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj. Svaki autor imao je pravo sudjelovanja na ovom natječaju s više radova.

Autor pobjedničkog logotipa bit će nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 1000 kuna i putovanjem u Strasbourg za vrijeme jednog od idućih plenarnih zasjedanja Europskog parlamenta.

Drugo i treće plasirani radovi bit će nagrađeni putovanjem u Strasbourg i novčanom nagradom u iznosu od 500 kuna.

Svi sudionici natječaja bit će nagrađeni prigodnim poklonima i putovanjem u Strasbourg.

Ovim putem čestitamo pobjednicima te zahvaljujemo svim sudionicima natječaja koji su svojim vrijednim idejama i radom pokazali inovativnost i originalnost u skladu s načelima održivog razvoja.

Pobjedničko rješenje će se koristiti u svrhu predstavljanja Ureda zastupnika putem internetskih stranica i društvenih mreža, promotivnih materijala, publikacija i službenih dokumenata, promovirajući vrijednosti i prednosti zelenih politika.