Škrlec otvorio prvi regionalni info ured zastupnika u Zadru

Zastupnik ORaH-a Davor Škrlec otvorio je u nedjelju, 26. travnja, prvi regionalni info ured u Zadru u prizemlju starog dijela City Galerije na Relji. Ovaj prostor omogućit će građankama i građanima Zadra da stupe u kontakt s ORaH-ovim zastupnikom, postavljaju pitanja i informiraju se o njegovim aktivnostima i radu u Europskom parlamentu.

Zastupnik Škrlec istaknuo je kako je ovo ujedno i početak osnivanja nacionalne mreže kontakt ureda diljem Hrvatske koji će služiti za informiranje, razmjenu mišljenja i savjeta s cjelokupnom zainteresiranom javnosti. Nakon Zadra, otvaranje još jednog regionalnog info ureda uskoro se može očekivati i u Osijeku.

“Ovaj ured je otvoren u Zadru zbog toga što sam kao zastupnik u Europskom parlamentu prepoznao važnost regionalnog razvoja i Grada Zadra koji je u tom smislu zapostavljen, a ima zaleđe u tradicionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji hrane, predstavlja kulturni, sveučilišni i turistički centar te je važno prometno središte. Upravo kroz rad u odborima u Europskom parlamentu čiji sam član, promoviram održivi turizam, održivi transport i održivu poljoprivredu što je ujedno i temelj gospodarske djelatnosti Zadra i Zadarske županije.” – rekao je Škrlec.

Otvorenju su prisustvovali predsjednica stranke Mirela Holy, potpredsjednica Božana Zadro, glavni tajnik Hrvoje Horvat te članovi zadarske gradske organizacije ORaH-a.

Škrlec otvorio prvi regionalni info ured zastupnika u Zadru